De Vergulden Eenhoorn

De Vergulden Eenhoorn is een Bourgondisch restaurant gelegen aan de Ringdijk/Watergraafsmeer. Er is een prachtige tuin; een oase van rust waar je ontspant en heerlijk lokaal kan eten. De Vergulden Eenhoorn is ook een welbekende locatie voor leuke evenementen, zoals bruiloften en ons jaarlijkse sangriafeest. Al met al, een locatie om van te smullen!

Wij zijn per direct op zoek naar ervaren zelfstandig werkende koks die ons team komen versterken. Als zelfstandig werkend kok bij de Vergulden Eenhoorn bereid je diverse gerechten en lever je een bijdrage aan samenstellen van nieuwe gerechten. Wij houden ervan om te knallen, maar altijd met behoud van kwaliteit.

Functie-eisen:

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
Woonachtig in de omgeving;
Een ‘hand-on-mentaliteit’;
Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal en;
Bekend met de HACCP-principes.

Verder ben je:

Kwaliteitsgericht en vakdeskundig;
Plan- en procesmatig;
Innovatief en creatief;
In staat om zelfstandig werkzaamheden te verrichten, maar;
Ook een echte ‘teamplayer’;
Stressbestendig;
In staat om anderen te begeleiden en te coachen en;
en bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken.

Wij bieden jou:

Een unieke ervaring om te werken in een team met vakkundige collega’s met passie voor het vak. Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring en we bieden je ruimte voor eigen inbreng in deze zelfstandige functie voor 38 uur per week.

Ben jij ook bereid je handen uit de mouwen te steken? Mail dan je cv + motivatie naar werken@verguldeneenhoorn.nl en wie weet tot snel!