De Vergulden Eenhoorn

***** LET OP: i.v.m. de laatste persconferentie hebben wij besloten niet met shifts te werken tijdens het diner. Daarnaast kun je een reservering maken tot maximaal 4 personen (ook voor de jeu de boulesbanen) en zijn we ieder dag tot 22:00 uur geopend. Deze maatregelen gelden vooralsnog t/m dinsdag 20 oktober. *****

————————————————————————————————————————————————————-

Kom lekker langs voor borrel, lunch en diner! Ook kun je gezellig bij ons jeu de boulen, picknicken en overnachten.

.
Je kunt reserveren voor groepen tot 10 personen (mits deze uit één huishouden bestaan).
Wil je met meer dan 10 personen komen eten? Maak dan meerdere reserveringen en geef hierbij aan dat jullie bij elkaar horen en of jullie één huishouden zijn of niet. 
Voor diner werken we in shifts. Zo bieden we iedereen de mogelijkheid om lekker bij ons te tafelen.
.
Je kunt voor diner als volgt bij ons reserveren:
– Van 17:30/18:15 tot 20:00 uur;
– Vanaf 20:00 uur.
.
Je kunt reserveren voor een plekje binnen in het restaurant of in de winterse tuinkamer (overdekt en verwarmd). Bij mooi weer hebben we ook zonder reservering genoeg plekjes in onze tuin om een lekker hapje te eten! Reserveren kan via de button rechtsonder op de website.
.
Borrelen?
Voor groepjes tot 10 personen hebben we genoeg plek in onze heerlijke tuin (ook zonder reservering, dus kom lekker langs!). Ben je met meer dan 10 personen maak dan een reservering. Let op: borrels zijn uitsluitend buiten in de tuin of op het terras, dus bij slecht weer kunnen wij binnen geen plekje garanderen! Wel hebben we hebben we bij slecht weer een overdekt gedeelte en een aantal parasols (niet van tevoren te reserveren, wie het eerst komt wie het eerst maalt). 
.
Wij houden rekening met 1,5 meter afstand en we plaatsen onze gasten uitsluitend aan tafeltjes. Heb je verkoudheidsklachten of hebben je huisgenoten klachten dan vragen we je om thuis te blijven voor de veiligheid van onze gasten en ons personeel.
.
We zien je graag! We hebben genoeg ruimte voor iedereen!
.
Liefs,
Eenhoorn
Binnenkijken bij De Vergulden Eenhoorn? Klik hier!

 

For hotel reservations, please use the online booking module on this page (click); where you can find information about the boutique hotel.