fbpx

De Vergulden Eenhoorn

De Vergulden Eenhoorn is een geschikte locatie voor ieder uniek evenement. Van romantische bruiloft tot spetterende verjaardagsborrel en van gezellig bedrijfsfeest tot uitgebreid diner.

We bieden zowel binnen in ons fijne restaurant met zijterras als buiten in onze picknicktuin en hooiberg veel mogelijkheden. Ook is onze locatie gedeeltelijk of zelfs exclusief af te huren voor partijen. Hoe dan ook: wij bezorgen u een mooi evenement op maat.

Interesse? Mail voor groepen (vanaf 15 personen) en evenementen naar evenement@verguldeneenhoorn.nl.

Groepsmenu lunch

Groepsmenu diner

Hieronder enkele voorbeelden bij De Vergulden Eenhoorn:

Het restaurant
De perfecte plek voor een gezellig diner met een grote groep. Ook is deze ruimte geschikt voor een romantische ceremonie of swingend (trouw-) feest. Alles is mogelijk.

Het zijterras
Het zijterras is geschikt voor grote groepen voor een lunch, diner of borrel. In de winter is het zijterras overdekt en verwarmd en de perfecte plek uitkijkend over onze tuin.

De hooiberg
De hooiberg is een hele gezellige plek voor borrels. Ook biedt deze ruimte, binnen of buiten, de perfecte gelegenheid tot diners in een informele setting.

De picknicktuin
Onze tuin verandert in de zomer in een kleurrijke picknicktuin waar je onder het genot van een drankje en een hapje optimaal van de zon kan genieten. Ook is het mogelijk om met een kleine groep een picknicktafel te reserveren om zo gezellig te lunchen of te borrelen in het gras. Of zet enkele strandstoelen bij elkaar voor je eigen borrelplek.